החומרים לנאסי גורנג
לפני שנתחיל לבשל, בואו נסתכל על המרכיבים שתצטרכו להכנת נאסי גורנג. להלן רשימה של מרכיבים בסיסיים, אך אל תהסס להוסיף טוויסט משלך למתכון כראות עיניך.
אורז
המרכיב החשוב ביותר בנאסי גורנג הוא האורז. באופן מסורתי, משתמשים באורז לבן גרגרי ארוך, אבל אתה יכול להשתמש בכל סוג של אורז שיש לך בהישג יד. המפתח הוא לוודא שהאורז מבושל ומקורר לפני שמוסיפים אותו למנה.
חֶלְבּוֹן
Nasi Goreng יכול להיעשות עם כל סוג של חלבון, כגון עוף, שרימפס, בקר או טופו. את החלבון מבשלים בדרך כלל בנפרד ואז מוסיפים לאורז במהלך תהליך הבישול.
ירקות
ניתן להשתמש במגוון ירקות בנאסי גורנג, כולל בצל, שום, גזר, פלפלים ושעועית ירוקה. את הירקות לרוב קוצצים ומקפיצים לפני שמוסיפים אותם לאורז.
תבלינים
התבלינים המשמשים בנאסי גורנג הם שנותנים למנה את טעמה הייחודי. כמה מהתבלינים הנפוצים ביותר בשימוש כוללים אבקת צ'ילי, כורכום, כמון, כוסברה וג'ינג'ר. ניתן להתאים את כמות התבלינים בשימוש לפי טעמכם האישי.
רוטב
הרוטב המשמש בנאסי גורנג הוא שילוב של רוטב סויה, רוטב צדפות וקאפ מאניס (רוטב סויה אינדונזי מתוק). אתה יכול גם להוסיף רטבים אחרים כמו רוטב דגים או רוטב הוסין לתוספת טעם.